Arpinte Mădălina – Limba spaniolă - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Balaur Beatrice – Limba Engleză / Limba spaniolă - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Dudcă Delia – Limba franceză / Limba italiană - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Gavril Alin – Limba engleză - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Hîncu Silvia – Limba franceză / Limba italiană - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Istrate Petru – Limba rusă - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Luca Daniela – Limba engleză - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Iordache Nicoleta – Limba engleză - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Nicola Roxana – Limba engleză - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Pintilie Angela – Limba franceză / Limba italiană - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Sandu Andrieș Amelia  - Limba spaniolă - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Vieru Ștefana – Limba engleză - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Zolancovschi Sabina – Limba germană - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.