Rezultate finale

Rezultate inițiale

Cerere contestație

Contestațiile se înregistrează la Centrul de examen de la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași în zilele de: miercuri, 29 iulie a.c. în intervalul orar 8.00-20.00 și joi, 30 iulie a.c. în intervalul orar 8.00-12.00. 

În contestație candidatul precizează următoarele informații:

  • Numele, inițiala tatălui și prenumele
  • Codul numeric personal
  • Denumirea centrului de examen și județul unde a susținut examenul
  • Disciplina la care a susținut examenul
  • Nota contestată

Contestațiile se pot depune la Centrul de examen de la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași sau pot fi transmise prin fax la nr. 0232 234091 sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contestațiile, inclusiv cele transmise prin fax sau prin e-mail, vor fi însoțite de copie după cartea de identitate/pașaport.

Subiecte și bareme

REPARTIZAREA candidaților în săli

Accesul candidaților în centrul de examen se face numai pe baza actului de identitate valabil și a declarației pe proprie răspundere, cu respectarea intervalelor orare precizate în listele afișate. În cazul schimbării numelui, candidații vor prezenta, alături de actul de identitate, și o copie a certificatului de căsătorie, divorț etc.

Formularul declarației pe proprie răspundere poate fi descărcat și de pe site-ul ISJ Iași www.isjiasi.ro

În situația în care candidatul solicită să utilizeze o mască de protecție proprie, mai performantă, i se va permite acest lucru numai dacă prezintă la intrare 2 (două) astfel de măști noi, sigilate – prima va fi utilizată la intrarea în centrul de examen, iar a doua la ieșirea din centrul de examen.

Candidații care, din motive medicale nu pot să poarte mască de protecție în timpul probei scrise, VOR PREZENTA UN DOCUMENT MEDICAL ELIBERAT DE UN MEDIC SPECIALIST ÎN CARE SE SPECIFICĂ FAPTUL CĂ ACESTA SUFERĂ DE BOLI CE AFECTEAZĂ CAPACITATEA DE OXIGENARE. Acestor candidați li se va permite să nu poarte mască de protecție numai în sala de examen, în bancă, în timpul probei scrise, conform Ordinului Comun MS-MAI nr. 874 din 22.05.2020.