EVALUAREA NAȚIONALĂ 15 și 17 IUNIE 2020

 

Eventualele constetații la Evaluarea Națională se depun la secretariatul Liceului Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași pe 22 iunie 2020 în intervalul orar 16.00 – 19.00 și pe 23 iunie 2020 în intervalul orar 8.00 – 12.00.

Se va folosi doar tipizatul transmis de M.E.C. și pus la dispoziție de Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași pentru depunerea contestațiilor.

În cazul în care candidatul depune contestație la ambele probe, atunci acesta va completa două cereri.

Fiecare cerere-tip, semnată de candidat și de părinte va fi însoțită de copii după cartea de identitate a elevului și cartea de identitate a părintelui.

Candidații pot depune contestații și la adresa de e-mail a liceului Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. respectând obligatoriu  aspectele menționate anterior.

Nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere și reprezintă nota finală obținută de candidat la proba respectivă, care nu mai poate fi modificată.

 

Accesul candidaților se va face pe baza actului de identitate, în intervalul orar 7.30 - 8.30.

După triajul epidemiologic, candidații vor depozita ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete, telefoane etc. în sala de bagaje înainte de a intra în sala de examen.

Loading...