În atenția candidaților înscriși la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași

 

 
Cererile de contestații (descarcă cererea) se depun la Comisia de Examen din cadrul Liceului Teoretic "Dimitrie Cantemir" Iași, sau online, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe data de 5 iulie 2021, între orele 12:00-18:00. Cererile se depun împreună cu o copie a CI.
 
Atenție, vă rugăm să urmăriți dacă primiți răspuns cu numărul de înregistrare al cererii! Dacă nu primiți răspuns, luați telefonic legătura cu secretariatul la numărul 0232.233.970 și verificați statutul cererii voastre! Vă atașăm aici modelul de cerere. Se depune câte o cerere pentru fiecare disciplina/probă de examen.
 
 
 

Candidații înscriși vor susține Examenul Național de Bacalaureat la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași, conform Calendarului de examen atașat.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30.

Candidații se vor putea legitima la examen cu CI expirat, în condițiile prevăzute de Adresa M.E. nr. 10658/08.04.2021 (se menține valabilitatea actelor de identitate expirate începând cu data de 01.03.2020 pe toată durata stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acesteia).

 

Loading...